REGULAMIN II EDYCJI KONKURSU KULINARNEGO „SMACZNIE I ZDROWO"

miniatura

Organizatorzy konkursu:

  • p. Kinga Biszof
  • p. Anna Pieprzyk

Cele konkursu:

  • propagowanie idei zdrowego stylu życia i racjonalnego odżywiania
  • doskonalenie umiejętności kulinarnych uczniów
  • rozbudzanie inicjatywy i pomysłowości uczniów

Uczestnicy konkursu:

  • uczniowie klas pp

Data konkursu

  • 14.05.-18.05.2020r

Warunki i zasady uczestnictwa:

  • Wychowawcy klas Przysposabiających do pracy informują swoich uczniów o możliwości wzięcia udziału w II edycji konkursu „Smacznie i zdrowo”.
  • Zadaniem uczestników konkursu będzie przygotowanie dania z wykorzystaniem wiosennych warzyw lub owoców.
  • Każdy uczestnik konkursu przygotowuje je samodzielnie lub przy pomocy osoby dorosłej we własnym domu.
  • Zdjęcie potrawy konkursowej oraz krótki opis należy wysłać wychowawcy najpóźniej do wtorku 18.05.2020r.
  • Zdjęcia wszystkich potraw konkursowych zostaną umieszczone na stronie internetowej szkoły.
  • Każdy uczestnik otrzyma dyplom w podziękowaniu za udział                             w konkursie.

 

 

 

                                          Liczymy na Waszą pomysłowość i zaangażowanie